Heidi Virta

Olen 40-vuotias  master-tason ratsastuksenopettaja. Ratsastus ja kilpaileminen useissa ratsastuksen lajeissa on kuulunut harrastuksiini jo 80-luvulta saakka. Ammatikseni olen hevosten kanssa työskennellyt vuodesta 2004 keskittyen lähinnä nuorten hevosten peruskoulutukseen ja ratsastuskouluopetukseen.

Ratsastuksenohjaajaksi valmistuin vuonna 2007 ja jo sitä ennen työskentelin säännöllisesti ratsastuskoulussa. Vuonna 2016 valmistuin ratsastuksenopettajaksi ja vuonna 2018 master-opettajaksi. Olen lisäksi III-tason huippuvalmentaja sekä koulu- että esteratsastuksessa.

Artukaisten ratsastuskeskuksessa olen ollut useissa rooleissa. 1990-luvun ja 2000-luvun alussa olin Artukaisten ratsastuskoulun asiakkas. Vuodesta 2010 lähtien olen toiminut ratsastuskoulun vastaavana opettajana ja heinäkuusta 2016 alkaen myös itsenäisenä talliyrittäjänä. Minulla on avopuoliso ja kaksi lasta. Aiemmin olen kilpaillut aktiivisesti myös este- ja kenttäratsastuksessa mutta tällä hetkellä olen keskittynyt kilpailemaan ainoastaan kouluratsastuksessa. Minulla on 15-vuotias tamma, jonka olen kouluttanut PSG-tasolle ja 7-vuotias ruuna, joka aloittaa kilpailemisen tänä vuonna.